Om NuvoMedia

NuvoMedia er et moderne webbureau med benene plantet solidt i den jyske muld. Vi er specialister i online markedsføring samt design og udvikling af websider og webshops.

Hos NuvoMedia ved vi at virksomhedens digitale løsninger er en vital del af dens eksistensgrundlag. Ofte er en hjemmeside eller en webshop det første møde mellem en potentiel kunde og en virksomhed. Derfor er det også essentielt for enhver virksomhed at have en hjemmeside eller en webshop, der fungerer optimalt på alle enheder – lige fra smartphone til PC.

Vi er specialister i design og udvikling af hjemmesider og webshops såvel som forfatning af søgemaskinevenlige webtekster. Det betyder, at vi kan levere en hjemmeside eller en webshop, der er 100% køreklar – inklusiv tekst. Vi sætter en helt særlig dyd i, at følge vores kunder helt til døren og aldrig give slip igen, hvorfor du altid skal være velkommen til at sende en mail med spørgsmål.

Hvorfor skal jeg vælge NuvoMedia?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes rigtig mange danske webbureauer, og derfor kan det også godt være vanskeligt at vælge lige netop dét bureau, der skal skrive dine tekster eller lave din webside – det er mildest talt en jungle at skulle finde hoved og hale i det. Der er dog mange gode grunde til, at du skal vælge NuvoMedia som din kommende samarbejdspartner i den sammenhæng.

Du skal vælge NuvoMedia fordi vi er jordnære og fordi vi arbejder for at opnå din fulde tilfredshed. Vi afleverer altid gratis oplæg, indtil vi er helt sikre på, at du er 100% tilfreds med det leverede arbejde. Endvidere, så forsøger vi at holde en fornuftig og jordnær dialog, hvor fagterminologien er gemt væk, eftersom det er meget vigtigt for os, at du som kunde er helt med på, hvad der tales om.

Vi har selvfølgelig også rigtig mange års erfaring med både forfatning af SEO-optimerede tekster til nettet såvel som design og udvikling af hjemmesider og webshops, hvorfor du er sikret et stykke kvalitetsrigtigt og professionelt arbejde – og vi forsøger endda også at holde vores priser på et meget sobert niveau, men dog uden, at der bliver gået på kompromis med hverken vores kvalitet eller vores service.

Vi driver desuden også egne projekter hos NuvoMedia. Det inkluderer blandt andet test- og forbrugermagasinet Test-basen, der er blevet lanceret i starten af 2017.