Tekstforfatning

Vi skriver søgemaskinevenlige tekster, der kan bruges til såvel on-page som linkbuilding. Vi har mere end 6 års erfaring med forfatning af SEO-optimeret webtekster.

Hos NuvoMedia har vi mange års erfaring med forfatning af tekster af forskellige karakter. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at vi i særdeleshed har kastet vores kærlighed efter søgemaskinevenlige tekster. Vi har intet mindre end 6 års erfaring med forfatning af søgemaskinevenlige tekster, hvorfor vi har en stor ekspertise indenfor dette område og ved hvordan sådanne tekster skal opbygges.

Tekst er afsindigt vigtigt. Google ser ikke på din hjemmesides design, hvorfor den kan være nok så pæn, men hvis ikke den har gode og optimerede tekster, så er den ikke meget værd i Googles øjne. Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du skal have et utal af undersider med tekst, der indeholder dine primære keywords. Det betyder derimod, at du skal opbygge noget brugbart og ordentligt indhold til dine læsere.

Tekster til mennesker er tekster til Google

Der er rigtig mange, der tror, at gode tekster set med Googles øjne er dem, der er rigtig lange og spækket med dine nøgleord. Faktum er dog, at virkeligheden er en helt anden. Det handler derimod om at skrive tekster, der appellerer til dine læsere og giver dem en reel værdi, for hvis dine brugere synes om dine tekster og finder dit indhold brugbart – så kommer Google med garanti også til det!

Som tidligere nævnt, så ved vi hvordan tekster skal opbygges og udarbejdes, så de både fastholder læseren og samtidig også fanger Googles interesse. Hvis du skal have udarbejdet nyt eller mere indhold til hjemmeside eller har behov for indhold til linkbuilding, så skal du bestemt ikke tøve med at kontakte os, da vi kan mestre stort set enhver opgave og skrive om stort set ethvert emne.

Tekstforfatning:

Vi er eksperter i udarbejdelse af SEO-venligt indhold.

  • Linkbuilding-tekster: 0,15 øre pr. ord
  • On-page-tekster: 20 øre pr. ord
  • Produktbeskrivelser: 20 øre pr. ord
  • E-bøger: 20 øre pr. ord

Kontakt os