Billig hjemmeside

Få en professionel hjemmeside med mobiloptimeret og brugervenligt design, der giver din virksomhed flere kunder
 • Hjemmeside

 • DKK6500
  •  Gratis og uforpligtende udkast
  • Mobilvenligt design
  •  Gratis support og gratis opdateringer
  •  Brugervenligt kontrolpanel (WordPress)
  •  Hosting af hjemmeside og mail
  •  Grundlæggende søgemaskineoptimering
  •  Opsætning af analysesoftware og besøgstæller
  •  Sikker og krypteret forbindelse med SSL

Leder du efter et webbureau, der kan udarbejde en billig hjemmeside? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos NuvoMedia er vi specialister i design og udvikling af hjemmesider. Vi tilbyder altid, at du kan få et gratis og uforpligtende udkast på din nye hjemmeside. Lyder det interessant, så kontakt os med det samme.

Alle vores hjemmesider er mobilvenlige, Google-optimerede og professionelle. Inkluderet i prisen får du både gratis support, gratis opdateringer samt hosting det første år. Designet er udarbejdet med henblik på professionalitet og salgsoptimering. Alt dette får du for blot 6.500 DKK – engangsbeløb og uden binding.

Få et gratis og uforpligtende udkast

Vi tilbyder alle kunder at få udviklet et gratis og uforpligtende udkast. Det giver dig mulighed for at vurdere, hvad vi kan. Hvis du ikke bryder dig om det første udkast, vi har lavet, så er det helt fair. Vi udvikler gerne udkast til vi rammer plet – og det er heller intet problem at gå hver til sit som gode venner.

Hvis du gerne vil have lavet en ny hjemmeside, men ikke ønsker at risikere, at du får leveret en dyr hjemmeside, der ikke lever op til dine krav, så vælg NuvoMedia. Her får du nemlig ikke blot en billig hjemmeside, men du får også tilbudt udkast til din hjemmeside indtil du er tilfreds. Ergo er der ingen risiko.

Mobilvenligt design

På trods af, at du hos NuvoMedia får en billig hjemmeside, så er der ikke gået på kompromis. Du får en professionel løsning, der ikke blot prydes af et moderne, men også et mobilvenligt design. Det medfører, at dine besøgende får en god oplevelse, uanset om de besøger hjemmesiden fra en mobil eller PC.

67% af trafikken i Danmark stammer fra andre enheder end PC. Derfor er det vigtigt, du har en hjemmeside, der kan understøtte alle enheder. Som kunde hos NuvoMedia får du et dynamisk og fleksibelt design, der automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på den enhed, den besøgende kommer fra.

Det føromtalte tal vil – med garanti – stige i fremtiden. Derfor er det vigtigt, du har en mobilvenlig hjemmeside, der er fleksibel og dynamisk, så den automatisk tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelser. Der lanceres nemlig hele tiden nye enheder, der har forskellige skærmstørrelse – både mindre og større end de nuværende.

Gratis opdatering og support

Det er vigtigt for os, at vores kunder synes, det er nemt at drive deres hjemmeside. Derfor tilbyder vi ikke blot gratis support, men også gratis opdateringer de første 12 måneder. Det betyder, at du som kunde kan sende materiale til din faste kundekonsulent, som lægger materialet online for dig.

Hvis du ikke selv ønsker at bruge tid på at opdatere din hjemmeside med nyt materiale eller løbende rette i det nuværende, så kan du blot overlade arbejdet til os. Ikke nok med det, så får du også fri support, så du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende dit produkt.

Integreres med brugervenligt kontrolpanel

Hvis du gerne selv vil rette, tilføje og fjerne indhold og materiale fra din hjemmeside, så kan du også det. Alle vores hjemmesider bygges op omkring et brugervenligt kontrolpanel, der hedder WordPress. Et sådant system kaldes for et CMS (Content Management System).

Herfra kan du styre hele din hjemmeside, hvilket bl.a. inkludere tilføjelse, fjernelse og opdatering af både tekst, billeder og video. Du kan tilgå systemet alle steder fra. Det kræver blot, du har en forbindelse til internettet. Når du først er logget ind, er det lige så let at bruge som Microsoft Word – derfor kan alle finde ud af bruge det.

WordPress er et prisvindende system

Hvis du skal have udviklet en ny hjemmeside, så kan du vælge blandt et hav af systemer. Der er dog flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge en WordPress hjemmeside. Den primære årsag er selvfølgelig, at det er brugervenligt og nemt at gøre brug af, men det handler dog også om, at det er ét af de mest prisvindende systemer hele verden over.

Systemet har vundet priser for rigtig mange faktorer, men hovedsageligt fordi, det er ét af de mest betjeningsvenlige systemer på markedet. Du behøver ikke nogen teknisk snilde, for at kunne gøre brug af systemet. Samtidig er hele systemet på dansk og fri for diverse fagbegreber. Med andre ord, så er det indrettet til den almindelige hjemmesideejer.

Ydermere, så skal det også understreges, at der er tale om et skalerbart system, som kan vokse sammen med din forretning. Der findes et væld af systemer på markedet, som du hurtigt vokser ud af, hvis du har fart på din forretning. Det betyder, at du skal have en helt ny hjemmesider – sådan forholder det sig dog ikke, hvis du vælger WordPress.

Hosting af hjemmeside og mail er inkluderet

Alle vores produkter udvikles med henblik på, at det skal være nemt for vores kunder. Derfor har vi også valgt at inkludere hosting af mail og hjemmeside det første år i prisen. Hos NuvoMedia stiller vi høje krav til både driftssikkerhed og oppetid, da vi ved, det er vigtigt for din forretning – derfor vægtes det meget højt.

En hjemmeside hos NuvoMedia inkluderer – som sagt – også hosting af e-mail. Derfor kan du oprette lige så mange e-mailkonti, du har lyst til. Hver konti har dog maksimalt 2 GB plads. Alle e-mails kan tilgås via en simpel webmail eller ved at sætte dem op i et mailprogram såsom Outlook, Apple Mail eller på din smartphone.

For at garantere en høj sikkerhed, så drives alle hjemmesider hos NuvoMedia via en sikker forbindelse, der kaldes for en SSL-forbindelse. Det er den samme krypterede forbindelse, du kender fra når du logger ind på din netbank. Det giver tryghed hos både kunder, og kan tilmed også give dig en fordel i Google.

Inklusiv grundlæggende SEO

I dag starter 4 ud af 5 købsbeslutninger med en søgning i Google efter det konkrete produkt eller ydelse. Derfor er det også vigtigt, at du som forretning er synlig på relevante søgefraser i Google. Derfor har vi valgt at inkludere grundlæggende søgemaskineoptimering i prisen, så du kan komme godt fra start i søgemaskiner.

Det udførte arbejde giver dig et godt fundament, som du fremadrettet kan arbejde med søgemaskineoptimering (kaldes ofte også for SEO) ud fra. Hos NuvoMedia har vi mange års erfaring med SEO, og derfor ved vi også hvordan en Google-optimeret hjemmeside skal skrues sammen.

Eksempelvis har din hjemmeside ikke megen værdi i Googles øjne, hvis ikke den er optimeret til mobile enheder – og det er den naturligvis, hvis den er købt hos NuvoMedia. Samtidig er det vigtigt, at hjemmesiden er strukturer og opbygget korrekt, så Google kan finde de mest essentielle nøgleord på siden.

Bliv kontaktet!

Få et uforpligtende tilbud…

Vil du have et uforpligtende tilbud?