Hjemmeside

Få en professionel hjemmeside med mobiloptimeret og brugervenligt design, der giver din virksomhed flere kunder

En professionelt hjemmeside giver flere kunder til din virksomhed – og det er netop dét, du får hos NuvoMedia. Se her, hvad du får for dine penge.

Mobiloptimeret design

Vi designer din hjemmeside med et mobilvenligt design (også kaldet responsivt design). Det betyder, at din hjemmeside automatisk tilpasser sig alle enheder. Det sikrer, at din hjemmeside ser godt ud, uanset om dine kunder besøger den fra en mobil, tablet eller PC.

Det er vigtigt, at din hjemmeside er mobilvenlig. I dag kommer stammer cirka 50% af de besøgende på verdens hjemmesider fra mobile enheder. Du kan derfor risikere at miste mange kunder, hvis ikke din hjemmeside er optimeret til mobile enheder.

Brugervenligt kontrolpanel

Din nye hjemmeside bliver bygget op omkring et brugervenligt kontrolpanel. Et sådant system kaldes for et CMS, som er en forkortelse for Content Management System. Med andre ord, så er det et opdateringsmodul, der ligger bag hjemmeside, hvor tekst, billeder o.lign. kan tilføjes og opdateres.

Vores system kan tilgås alle steder fra. Det eneste, det kræver er, at du har en forbindelse til internettet. Når du først er logget ind, så er det lige så nemt at bruge som Microsoft Word. I vores system finder du blandt andet også moduler til statistik (følg med i antal besøgende på din hjemmeside), gallerier og nyhedsbreve.

Gratis opdateringer og support

Vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt. Derfor hjælper vi gratis med opdatering af din hjemmeside året rundt. Det giver dig mere tid til at passe din forretning. Hvis du ikke selv har lyst eller evner til at opdatere din hjemmeside, så sender du dem blot til os – så klarer vi dem uden beregning.

En aftale med NuvoMedia omfatter desuden fri support. Det betyder, at du løbende kan kontakte os med spørgsmål til hjemmeside, CMS, mail og lignende. Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, så du altid ved hvem, du snakker med og altid er sikret en kompetent rådgivning.

Hosting af hjemmeside og mail

Hos NuvoMedia vil vi gerne gøre det nemt. Derfor får du også hosting af hjemmeside og mail med i prisen. I denne forbindelse ønsker vi at understrege, at driftssikkerhed og oppetid vægtes højt, og derfor stiller vi meget høje krav til dette. Vi ved nemlig hvor vigtigt, det er for din forretning.

Køber du en hjemmeside hos NuvoMedia, får du også en aftale, der inkluderer e-mailkonti. Du kan sætte lige så mange op, du vil, men de har dog maksimalt 2 GB plads pr. e-mailkonto. Du kan tilgå dine e-mailkonti via webmail eller ved at sætte dem op i Outlook, Apple Mail og på din smartphone.

Alle hjemmesider hos NuvoMedia kører via en sikker forbindelse kaldet en SSL-forbindelse. Det er en såkaldt krypteringsprotokol, som du blandt andet kender fra, når du benytter netbank. Det sikrer, at alle informationer sendes krypteret via siden. Det giver dine kunde en større tryghed og giver dig en fordel i Google.

Grundlæggende søgemaskineoptimering

4 ud af 5 bruger Google til at finde produkter og ydelse. Derfor er det essentielt for din forretning, at være synlig i søgemaskinerne. Med en hjemmeside fra NuvoMedia får du også grundlæggende søgemaskineoptimering med i købet. Det giver et godt fundament at arbejde med SEO ud fra.

Vil du vide mere?

En ny professionel hjemmeside koster hos NuvoMedia blot fra 4.188 kr./årligt ekskl. moms. Denne pris omfatter blandt andet mobilvenligt design, brugervenligt kontrolpanel, gratis opdatering året rundt, hosting af både hjemmeside og e-mail samt fri support.

Vil du høre mere om vores billige hjemmeside og have en skræddersyet pris på din opgave? I så fald skal du blot kontakte os på info@nuvomedia.dk eller via kontaktformularen her på siden. Det er både gratis og uforpligtende.

Bliv kontaktet!

Få et uforpligtende tilbud…

Vil du have et uforpligtende tilbud?