SEO

Skab større synlighed, få mere trafik og flere kunder i forretningen med resultatorienteret søgemaskineoptimering

Med søgemaskineoptimering bliver din hjemmeside eller webshop sendt til toppen af søgeresultaterne i Google, hvilket giver større synlighed, mere trafik og flere kunder.

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er det danske udtryk for Searc​h Engine Optimization. De fleste bruger dog blot forkortelsen SEO, når de snakker om søgemaskineoptimering. Det er en disciplin inden for online markedsføring, der handler om at forbedre din hjemmeside eller webshops placeringer på relevante søgeord i Google.

Google er verdens største søgemaskine og benyttes af 95% af alle danskere. Derfor bruger langt størstedelen af dine kunder også Google, hvis de skal finde vej til dine produkter eller ydelser.

Flere besøgende og flere kunder

Med gode placeringer på relevante søgeord i Google opnår du en bedre synlighed overfor dine kunder, når de leder efter dine produkter eller ydelser. Det er aktuelt, hvad end du henvender dig til et lokal, nationalt eller globalt marked. Vi optimerer og synliggør, hvor det skaber mest værdi for din forretning.

Højere placeringer og dermed øget synlighed i Google medfører flere relevante besøgende til din hjemmeside. I sidste ende betyder det flere kunder til din virksomhed. Derfor er søgemaskineoptimering en markedsføringsdisciplin, der giver mærkbare resultater på bundlinjen.

Optimering af din hjemmeside

Hos NuvoMedia har vi mange års erfaring med søgemaskineoptimering. Vi kan derfor stå for det grundlæggende arbejde og det efterfølgende løbende arbejde med SEO. Det sikrer, at du kommer foran kommer dine konkurrenter på de mest relevante søgninger på Google – og at du bliver der.

Dette opnår vi ved at optimere dine søgeord, tekster og landingssider. Alt optimeres med henblik på at opnå det ønskede fokus. Vi står løbende for kvalitetssikring, for at sikre, at relevansen af søgeordene er tilstede målt mod efterspørgsel og konkurrence, så du får det maksimale udbytte af din SEO-indsats.

Løbende analyse og rapportering

Resultaterne bliver løbende analyseret og rapporteret, så du kan følge med i fremgangen på placeringer og besøgende. Dette gøres for at maksimere effektiviteten af vores arbejde og sikre, at du opnår det forventede afkast på din investering – uanset dit fokus for investeringen.

Rapporteringen foregår i form af overskuelige rapporter og personlig opfølgning ved din faste kontaktperson. På denne måde sikrer vi, at du hele tiden kan følge processen.

Få en gratis SEO-analyse af din hjemmeside

Hvis du gerne vil i gang med SEO og ønsker at forbedre din synlighed på Google, så du kan skabe flere kunder via organisk søgetrafik, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder at udføre en gratis SEO-analyse af din hjemmeside, hvor vi analyserer din hjemmeside SEO-mæssigt og giver konkrete forslag til forbedringer og optimering.

Ønsker du at høre mere om søgemaskineoptimering eller ønsker du en gratis SEO-analyse, så kontakt os venligst via formularen her på siden eller på mail info@nuvomedia.dk.

Bliv kontaktet!

Få et uforpligtende tilbud…

Vil du have et uforpligtende tilbud?