Webshop

Få en salgs- og Google-optimeret webshop med mobilvenligt design, der skaber mere salg og øger omsætningen

En salgsoptimeret webshop skaber højere konvertering og større omsætning. Vi arbejder fokuseret med Google- og salgsoptimering, når vi udarbejder webshops hos NuvoMedia.

Mobiloptimeret design

Alle vores webshops er udviklet med et mobiloptimeret design. Det er ensbetydende med, at designet automatisk tilpasser sig alle enheder og skærmstørrelser. Dine kunder får derfor vist et professionelt design, uanset om de besøger webshoppen fra en mobil, tablet eller PC.

Cirka 50% af al trafik på internettet stammer i dag fra mobile enheder. Det er mange potentielle kunder, du mister, hvis ikke din webshop er optimeret til mobile enheder. Et mobilvenligt design (som også kaldes et responsivt design) medfører desuden, at du kun skal opdatere webshoppen ét sted.

Brugervenligt webshopsystem

Din webshop bliver baseret på et brugervenligt webshopsystem. Det betyder, at det bagvedliggende opdaterings- og administrationmodul er enkelt og intuitivt. Produkter og indhold kan derfor nemt og effektivt opdateres og tilføjes. Du kan oven i købet tilgå det fra hele verden – det kræver blot, du har adgang til internettet.

Systemet er yderst brugervenligt, hvorfor det kan benyttes af enhver. Det er lige så simpelt som Word. Det er desuden udstyret med et bredt spektrum af relevante moduler. Det inkluderer statistik (følg med i antal besøgende), fragthåndtering, rabatkoder og øvrige relevant moduler og tilføjelser.

Mange relevante integrationer er mulige

Ingen webshops er ens og alle har forskellige krav og behov. Derfor understøtter vores webshopsystem et hav af integrationer indenfor økonomisystemer, nyhedsbreve, fragtudbydere. prissammenligning og meget andet. Det inkluderer bl.a. E-conomic, Google Shopping, Pricerunner, Trustpilot, PacSoft og meget andet.

Fri support og gratis opdatering

En webshopløsning hos NuvoMedia omfatter fri support. Du kan derfor kontakte os året rundt med relevante spørgsmål om din webshop, bagvedliggende system, mail og lignende. Du er tilknyttet en fast kontaktperson, hvorfor du er garanteret kompetent rådgivning og servicering hver gang, du kontakter os.

Vores aftale indeholder også gratis opdateringer. Ønsker du assistance til oprettelse af en ny produktkategori, tilføjelse af ny tekst eller et billede på en underside, så kan du blot sende materialet til os. Vi sørger for at lægge materialet online – endda helt uden beregning. Dette inkluderer dog ikke oprettelse af produkter osv.

Professionel hosting inkluderet

Vælger du NuvoMedia, så får du professionel hosting af webshop, mail og domæne med i prisen. Vi er 100% bevidste om, at driftssikkerhed og oppetid har afgørende betydning for din webshop. Derfor sætter vi en særlig dyd i, at kunne garantere en høj driftssikkerhed og oppetid for vore systemer.

Google-optimeret webshopløsning

Køber du en webshop hos NuvoMedia, så medfølger der en basal søgemaskineoptimering. Vi laver den grundlæggende optimering af webshoppens produkter, kategorier og øvrige indhold. Vi skaber derfor fundamentet for dit fremtidige arbejde med SEO, så du kan finde på relevante søgeord i Google.

Ønsker du at høre mere eller vil du gerne have en skræddersyet pris på din egen professionelle webshop, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten bruge kontaktformularen her på siden eller kontakte os via info@nuvomedia.dk – det er selvfølgelig både gratis og helt uforpligtende.

Bliv kontaktet!

Få et uforpligtende tilbud…

Vil du have et uforpligtende tilbud?